Sports Quiz Questions And Answers For Class 4 Students

Sports Quiz Questions And Answers For Class 4 Students:- We should help our children to learn about the Sports Quiz Questions And Answers For Class 4 students because nowadays general knowledge, quiz is going to be very important in our day to day life.

It is become easy to learn Sports Quiz Questions And Answers For Class 4 students, lots of sources is available online, we also provide Sports Quiz Questions And Answers For Class 4 students on our blog.

We hope it will help your children to learn the Sports Quiz Questions And Answers For Class 4 students.

Sports Quiz Questions And Answers For Class 4 Students

Q1. How Many Players In Boxing Team?

(A). 1

(B). 2

(C). 3

(D). 4    

Ans (A). 1

Q2. How Many Players In Table Tennis?

(A). 1 or 2

(B). 2 or 3

(C). 3 or 4

(D). 4 or 5     

Ans (A). 1 or 2

Q3. How Many Players in Tennis?

(A). 1 or 2

(B). 2 or 3

(C). 3 or 4

(D). 4 or 5     

Ans (A). 1 or 2

Q4. How Many Players In Lawn Tennis?

(A). 1 or 2

(B). 2 or 3

(C). 3 or 4

(D). 4 or 5     

Ans (A). 1 or 2

Q5. How Many Players Are There In Water Polo Team?

(A). 5

(B). 6

(C). 7

(D). 8

Ans (C). 7

Q6. How Many Players Are There In Kabaddi In Each Team?

(A). 5

(B). 6

(C). 7

(D). 8

Ans (C). 7

Q7. How many players are there in netball?

(A). 5

(B). 6

(C). 7

(D). 8

Ans (C). 7

Q8. How Many Players Are There In Kho Kho?

(A). 7

(B). 8

(C). 9

(D). 10

Ans (C). 9

Q9. How many players are there in each side of hockey team?

(A). 9

(B). 10

(C). 11

(D). 12

Ans (C). 11

Q10. How many players are there in cricket team?

(A). 9

(B). 10

(C). 11

(D). 12

Ans (C). 11

10 Questions About Sports With Answers

Must Read

Q11. How many players are there in football in one team?

(A). 9

(B). 10

(C). 11

(D). 12   

Ans (C). 11

Q12. How many players are the in rugby ball?

(A). 14

(B). 15

(C). 16

(D). 17   

Ans (B). 15

Q13. How Many Players Are There In Baseball?

(A). 7

(B). 8

(C). 9

(D). 10

Ans (C). 9

Q14. How Many Players In Polo Game?

(A). 1

(B). 2

(C). 3

(D). 4

Ans (D) 4

Q15, How Many Players In Volleyball?

(A). 5

(B). 6

(C). 7

(D). 8

Ans (B). 6

Q16. How Many Players In Basketball Team?

(A). 4

(B). 5

(C). 6

(D). 7

Ans (B). 5

Q17. How many player in the snooker ?

(A). 1

(B). 2

(C). 3

(D). 4

Ans (A). 1

Q18. Who is the first Indian to become a world snooker champion?

(A). Pankaj Advani

(B). Geet Sethi

(C). Manan Chandra

(D). Aditya Mehta

Ans (A). Pankaj Advani

Q19. What is the name of the octopus, who predicted the outcome of many matches in the Football World Cup 2010?

A) John             

B) Pitt                

C) Paul  

D) James

Ans (D) James

Q20. Which of the following country won the most Hockey World Cup?

(A). Belgium

(B). Pakistan

(C). India

(D). Malaysia

Ans (B). Pakistan

Q21. Which country won the first Football World Cup?

(A). France

(B). England

(C). Uruguay

(D). Finland

Ans (C). Uruguay

Q22. Which is known as the oldest sports in the world?

(A). Wrestling

(B). Kabaddi

(C). Football

(D). Hockey

Ans (A). Wrestling

Q23. Which country was invented table tennis?

(A). France

(B). Germany

(C). England

(D). Italy

Ans (C). England

Q24. Who was the father of Football?

(A). Doak Walker

(B). Amos Alonzo Stagg

(C). Walter Camp

(D). William Heffelfinger

Ans (C). Walter Camp

Q25. Which country invented Badminton?

(A). America

(B). Germany

(C). India

(D). Australia

Ans (C). India

Q26. Who is the father of Indian Cricket?

(A). Ranjit Sinhji

(B). Duleep Sinhji

(C). Lala Amarnath

(D). Vinoo Mankad

Ans (A). Ranjit Sinhji

Q27. Who was the first cricketer to take all 10 wickets in a test innings?

(A). Curtly Ambrose

(B). Jimmy Mathews

(C). Jim Laker

(D). Anil Kumble

Ans (C). Jim Laker

Conclusion

Our children should have the knowledge of general knowledge such as Sports Quiz Questions And Answers For Class 4 students, because general knowledge, quiz help them to gain more knowledge in future.

Where did i can find Sports Quiz Questions And Answers For Class 4 Students?

Ans There are lots of site available on the internet that provide Sports Quiz Questions And Answers For Class 4 Students, one of them is employmentgovnews.com. It provide employment news as well as GK, and Quize.

1 thought on “Sports Quiz Questions And Answers For Class 4 Students”

  1. Pingback: Odia GK Questions And Answers For Students

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *